Home > Recensiesย 

Wat vinden onze klanten van onze producten?

laat uw review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
62 berichten.
Corrie Stam Corrie Stam uit Valburg schreef op 27 oktober 2020 om 20:47
Sinds eind september slapen we helemaal tussen de wol. Een nieuw mooi houten bed, matrassen, onderdekens en 2 persoons hoeslakens met split voor de beweegbare lattenbodems, ideaal! Geen last meer van de extra ruimte tussen de matrassen omdat deze goed aansluiten aan elkaar. Goede en persoonlijke voorlichting bij ons thuis. Goede service, zeker aan te raden!
Grietje Mulder Grietje Mulder uit Staphorst schreef op 19 oktober 2020 om 21:47
Kindermatrasje aangeschaft. Super kwaliteit! Erg tevreden, ook over de service en het snel reageren en meedenken.
Henriรซt Van Steenis Henriรซt Van Steenis uit Genemuiden schreef op 19 oktober 2020 om 12:56
Zeer tevreden over de aankoop van de wollen onderdeken en deken voor ons dochtertje. Zij heeft erg last van eczeem en sliep voorheen onrustig. Maar nu tussen de wol gaat dit stukken beter! Wij zullen hier zeker weer terug komen!
Bert Bosman Bert Bosman uit Kampen schreef op 17 oktober 2020 om 19:11
Sinds kort een Alpa bed. Mijn rug speelde me parten. De klachten zijn nu verholpen. De latttenbodem kan zo worden aangepast dat de rug zo goed mogelijk ondersteund wordt. Ik ben erachter gekomen dat een rugprobleem vaak een bedprobleem is. Wat Ria is opgevallen is dat ik niet meer snurk. Ze moet nu maar raden of ik slaap of nog wakker ben. Om tussen de wol te slapen is een uitkomst. Echt een aanrader.
Alie schra Alie schra uit Staphorst schreef op 17 oktober 2020 om 16:07
Ik raad dit product aan. Ik heb een onderdeken, een merino dekbed en een kussen. Het slaapt zo heerlijk, ik ben er heel blij mee. Ik heb geen last meer van mijn spieren. Goede kwaliteit en service, ik raad dit echt aan.
Roelien Lalkens Roelien Lalkens uit Staphorst schreef op 30 september 2020 om 03:55
Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk!
Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen.
En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. ๐Ÿ™‚
Brenda Kroneman Brenda Kroneman uit Overberg schreef op 9 september 2020 om 11:23
goede service! komen afspraken na!
goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...
Trijnie Bosman Trijnie Bosman uit Oud-Alblas schreef op 2 september 2020 om 09:09
wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er hรฉรฉrlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.
Henriรซt van der Sluis-Talen Henriรซt van der Sluis-Talen uit Staphorst schreef op 25 augustus 2020 om 08:38
Een compleet junior set gekocht, goede service!
Anneke Dunnink Anneke Dunnink uit Rouveen schreef op 20 augustus 2020 om 07:30
Sinds een maand een bodem en matras van tussen de wol, wat een super fijn product! Rugklachten zijn sterk verminderd. Absolute aanrader!

Een aantal weken geleden hebben wij ook nieuwe bodems en de matrassen bij โ€˜Tussen de Wolโ€™ gekocht. Na 30 jaar slapen op...

Geplaatst door Irma Post op Donderdag 22 april 2021

Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!

Geplaatst door Jenny Lankman op Woensdag 23 december 2020

Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen . Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker . Zeker aan te raden โ˜บ๏ธ

Geplaatst door Henriet Veijer op Donderdag 12 november 2020

Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk! Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen. En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. ๐Ÿ™‚

Geplaatst door Roelien Lalkens op Woensdag 30 september 2020

goede service! komen afspraken na! goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...

Geplaatst door Brenda Kroneman op Woensdag 9 september 2020

wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er hรฉรฉrlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.

Geplaatst door Trijnie Bosman op Woensdag 2 september 2020

Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten. Pluspunten : -kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!

Geplaatst door Annegreet Petersen op Zaterdag 8 augustus 2020

Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!

Geplaatst door Jenneke Timmerman op Woensdag 8 juli 2020