Home > Recensiesย 

Wat vinden onze klanten van onze producten?

laat uw review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
66 berichten.
Wiegert en Corrie van de Bosch Wiegert en Corrie van de Bosch uit 't Loo-Oldebroek schreef op 29 mei 2024 om 20:36
Nieuwe matrassen aangeschaft na gesprek met Bertine, matrassen liggen goed geen rugklachten meer , goed advies en snelle levering , hartelijk dank
Fam. Zweerus Fam. Zweerus uit Gorinchem schreef op 29 mei 2024 om 12:52
Heel blij en tevreden zijn wij met de producten van "Tussen de Wolยจ. We hebben bedombouw Madrid, twee electrische lattenbodems en een zacht en stevig matras gekocht. We slapen hier al drie maanden op en we zijn heel tevreden!
Goede adviezen bleken in de praktijk ook goed en de service was ook geweldig! Alles werd keurig geplaatst, alle rommel opgeruimd en de oude matrassen afgevoerd. Kan dit een ieder aanraden !
Familie H. Familie H. uit Staphorst schreef op 1 januari 2024 om 23:18
Onlangs nieuwe matrassen aangeschaft via Bertine. We hebben goed advies gekregen. Snelle levering en goede service! We zijn er erg blij mee!!
Fam van der Bas Fam van der Bas uit Barneveld schreef op 14 december 2023 om 11:33
We zijn erg blij met de keuze voor tussen de wol gaan slapen. Met dank aan Bertine voor haar meedenken en goede advies. Niet alleen advies om nieuwe producten aan te schaffen maar ook om oud en nieuw zo goed mogelijk bij elkaar aan te laten sluiten. Hartelijk dank Bertine. We benoemen nog regelmatig dat we zo'n lekker bed hebben.
Janneke Bisschop Janneke Bisschop schreef op 20 oktober 2023 om 20:07
Slaap heerlijk op mijn nieuwe bed, heb hiervoor gekozen na meerdere positieve ervaringen van familie.
Goede service van Bertine, ze kijkt echt wat bij jou past, aanrader!
Rolinda Hooikammer Rolinda Hooikammer uit Staphorst schreef op 15 februari 2023 om 14:37
Door een tip kwamen we terecht bij Bertine. We hebben bedombouw Olten, 2 lattenbodems en matrassen gekocht. We slapen hier ondertussen drie maanden op en we zijn heel tevreden! Geen nek/schouderklachten meer en het bed ligt heerlijk. We zijn heel blij met onze keuze voor tussen de wol en willen niets anders meer!
Fam Ruitenberg Fam Ruitenberg uit Staphorst schreef op 18 januari 2023 om 13:25
Via een kennis hoorde we het positieve bericht over de matrassen. Bertine heeft ons goed voorgelicht over de matrassen en dekbedden.
We hebben de matrassen en de dekbedden ervan genomen. Het bevalt ons erg goed. We hebben het nu een goed ruim jaar in gebruik en willen niet wat anders๐Ÿ˜‰. We raden jullie dit adres zeker aan. Top Bertine!
J.Nijland J.Nijland uit Rijssen schreef op 15 december 2022 om 23:09
Het dekbed bevalt mij heel erg goed,lekker licht en heerlijk warm.
Fam Kuijers Fam Kuijers schreef op 10 december 2022 om 15:39
Het is zeker een aanrader! Het matras en de lattenbodem ligt heel fijn! Absoluut een aanrader!๐Ÿ˜ƒ
Klaasje Overeem Klaasje Overeem uit Staphorst schreef op 9 juni 2022 om 19:16
We slapen nu zo'n 6 weken op onze nieuwe matrassen en lattenbodems. Dit bevalt echt prima! Ook het dekbed is echt heel fijn! Echt een aanrader!

Een aantal weken geleden hebben wij ook nieuwe bodems en de matrassen bij โ€˜Tussen de Wolโ€™ gekocht. Na 30 jaar slapen op...

Geplaatst door Irma Post op Donderdag 22 april 2021

Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!

Geplaatst door Jenny Lankman op Woensdag 23 december 2020

Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen . Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker . Zeker aan te raden โ˜บ๏ธ

Geplaatst door Henriet Veijer op Donderdag 12 november 2020

Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk! Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen. En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. ๐Ÿ™‚

Geplaatst door Roelien Lalkens op Woensdag 30 september 2020

goede service! komen afspraken na! goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...

Geplaatst door Brenda Kroneman op Woensdag 9 september 2020

wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er hรฉรฉrlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.

Geplaatst door Trijnie Bosman op Woensdag 2 september 2020

Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten. Pluspunten : -kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!

Geplaatst door Annegreet Petersen op Zaterdag 8 augustus 2020

Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!

Geplaatst door Jenneke Timmerman op Woensdag 8 juli 2020

Bedrijfsgegevens


Tussen de Wol
IJhorsterveldweg 5
7715 PB Punthorst
06-83138818
info@tussendewol.nl
BTW nr.: NL001656665B55
KVK nr.: 54052025

Bel even van tevoren als je langs wilt komen

niet in gebruik Hofman Tussen de Wol Villa Alpa

Onze beloften

* Wij luisteren naar je wensen
* Meer dan 10 jaar ervaring in slaapadvies
* Echt natuurlijk slapen
* 100% maatwerk voor jouw situatie
* Vakmanschap en kwaliteit
* Eigen productontwikkeling
* Topservice en garantie
* Afspraak=afspraak!