Home > Recensiesย 

Wat vinden onze klanten van onze producten?

laat uw review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
61 berichten.
Rolinda Hooikammer Rolinda Hooikammer uit Staphorst schreef op 15 februari 2023 om 14:37
Door een tip kwamen we terecht bij Bertine. We hebben bedombouw Olten, 2 lattenbodems en matrassen gekocht. We slapen hier ondertussen drie maanden op en we zijn heel tevreden! Geen nek/schouderklachten meer en het bed ligt heerlijk. We zijn heel blij met onze keuze voor tussen de wol en willen niets anders meer!
Fam Ruitenberg Fam Ruitenberg uit Staphorst schreef op 18 januari 2023 om 13:25
Via een kennis hoorde we het positieve bericht over de matrassen. Bertine heeft ons goed voorgelicht over de matrassen en dekbedden.
We hebben de matrassen en de dekbedden ervan genomen. Het bevalt ons erg goed. We hebben het nu een goed ruim jaar in gebruik en willen niet wat anders๐Ÿ˜‰. We raden jullie dit adres zeker aan. Top Bertine!
J.Nijland J.Nijland uit Rijssen schreef op 15 december 2022 om 23:09
Het dekbed bevalt mij heel erg goed,lekker licht en heerlijk warm.
Fam Kuijers Fam Kuijers schreef op 10 december 2022 om 15:39
Het is zeker een aanrader! Het matras en de lattenbodem ligt heel fijn! Absoluut een aanrader!๐Ÿ˜ƒ
Klaasje Overeem Klaasje Overeem uit Staphorst schreef op 9 juni 2022 om 19:16
We slapen nu zo'n 6 weken op onze nieuwe matrassen en lattenbodems. Dit bevalt echt prima! Ook het dekbed is echt heel fijn! Echt een aanrader!
Arend en Alie Steenbergen Arend en Alie Steenbergen uit Staphorst schreef op 28 april 2022 om 13:40
Na een tip van onze dochter over bedden van tussendewol hebben we er lattenbodems en Matrassen gekocht. We kregen een goed advies en service. Slapen er nu ongeveer 4 maand op en het bevalt ons uitstekend.
Mulder Mulder uit Staphorst schreef op 25 april 2022 om 21:33
Voor mijn 19e verjaardag een lattenbodem en matras gekregen. Ben hier erg tevreden mee. De service was erg goed, bij vragen kon je altijd bij Bertine terecht. Ik kan het iedereen aanbevelen. ๐Ÿ˜€
Tiny Bakker Tiny Bakker uit Urk schreef op 25 april 2022 om 19:54
Omdat we eerder al zo fijn en deskundig geholpen waren bij de aankoop van onze wollen dekbed en onderdeken zijn we weer naar Bertine gegaan toen we een bedombouw nodig hadden ondertussen is alles tot volle tevredenheid geleverd en zijn we er heel blij mee
top Bertine
A. Vrijburg A. Vrijburg uit Hattem schreef op 9 januari 2022 om 20:16
Vorig jaar (2021) hebben we twee (vaste) lattenbodems, twee wollen hoofdkussens en een bedombouw Malmo gekocht bij Tussen de Wol. Sinds april, toen we de de producten ontvingen, slapen we hier heel goed op. Onze rug- zij- en schouderklachten zijn gelukkig een heel stuk minder erg geworden. Dankzij deskundig advies van Bertine hebben wij de juiste keuze kunnen maken. We zijn ook erg blij met het flexibele schoudergedeelte van de lattenbodem. Daarnaast ziet de bedombouw er supermooi uit; hier waren we al heel lang naar op zoek en we vonden deze bij Tussen de Wol! De wollen hoofdkussens liggen ook heerlijk. Gelukkig heb ik geen nekklachten meer. Ook na levering van onze producten konden we nog met vragen bij Bertine terecht, ze had alle tijd. Bertine, bedankt voor je vriendelijke en deskundige service!
Fam. Mooiweer Fam. Mooiweer schreef op 14 december 2021 om 11:24
Zo'n 1,5 week liggen we nu tussen de wol, echt een aanrader! Zowel de matrassen en lattenbodem als het dekbed, de onderdeken en kussens zijn van zeer goede kwaliteit.
J.H. van Dijk J.H. van Dijk uit Kampen schreef op 9 december 2021 om 21:55
Deze week weer het merinowollen winterdekbed op bed gelegd. Wat een heerlijke comfortabele warmte!. Ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop. Ik raad velen aan mijn voorbeeld te volgen. U zult er spijt van krijgen dat u dit gevoel zo lang hebt gemist.
Tiny van Dijk, Kampen
H H uit Doornspijk schreef op 26 oktober 2021 om 18:38
Een aantal weken geleden nieuwe elektrische bedbodems en matrassen gekocht .Liggen prima. Bed textiel is van goede kwaliteit. Prima service.
Henk en Janny.
gerritjan83@hotmail.com gerritjan83@hotmail.com uit ijsselmuiden schreef op 14 oktober 2021 om 17:24
wij slapen al een tijdje onder de wol bevalt ons heel goed wij hebben nu ook de hoeslakens aangeschaft en die bevallen ons ook prima
Edwin Edwin uit Zwolle schreef op 11 oktober 2021 om 14:37
Geweldige producten, slaap er zelf al 25 jaar onder. Nu 1 gekocht voor onze zoon. Hij is ook tevreden
Alyanne Alyanne uit Ede schreef op 4 oktober 2021 om 15:35
Voor onze kleine een onderdeken en deken aangeschaft. Zelf slapen we al een aantal jaren met veel plezier tussen de wol en dit wilden we voor onze baby ook. Wij zijn erg tevreden. De kleine sliep al na een paar weken hele nachten door. En ook overdag heeft geeft hij de voorkeur voor zijn ledikantje.
Anja Anja uit De glind schreef op 21 september 2021 om 09:26
Ik heb een paar weken geleden een kussen gekocht. Fantastisch. Ik lig altijd goed. En ik slaap weer heerlijk.
John en Ria John en Ria uit Kampen schreef op 16 september 2021 om 20:51
Wij hoorden via-via van Tussen de Wol. Hoofdkussen en onderdeken aangeschaft. Uitermate tevreden. Het overmatig transpireren is afgelopen en de onderdeken houdt de warmte op een aangename manier vast.
Jos en Carolien Jos en Carolien schreef op 13 september 2021 om 20:48
Inmiddels aantal weken onder camel dekbed geslapen met een wollen onderdeken. We hebben een paar warme en een paar koele nachten gehad, maar tussen de wol was het steeds goed van temperatuur. En het belangrijkste voor ons was dat het bij warmte niet 'plakkerig' wordt. Dus tot nu toe een goede ervaring en een aanrader voor mensen die het snel te warm vinden!
Betsie Betsie uit Staphorst schreef op 30 juli 2021 om 20:12
Onlangs hebben wij 2 matrassen van alpa bedden gekocht, we slapen er nu een aantal weken op en zijn erg tevreden. Het advies en proefliggen in de duthut bij Bertine hebben wij ook als positief ervaren. We kunnen dit iedereen aanraden!
Corrine Corrine uit Urk schreef op 24 juli 2021 om 13:01
Slaap sinds kort op een nieuw matras, lattenbodem en nieuw dekbed. Het slaapt heerlijk ik kom er echt tot rust. Ook de levering was snel en fijn. Het hele bed werd geinstaleerd. Ben super blij!
N.post N.post uit Urk schreef op 24 juli 2021 om 12:47
Het is heerlijk ontspannen slapen tussen de wol, ook goede lattenbodem echt super! Met goede gebruiksadviezen!
Chris Chris uit Kampen schreef op 29 juni 2021 om 17:22
Inmiddels slapen we al wat jaartjes met volle tevredenheid op een matras en lattenbodem van Tussendewol. Toen het tijd werd voor een nieuw dekbed hoefden we niet lang na te denken en hebben Bertine een berichtje gedaan. Alles was erg snel en netjes geregeld en inmiddels slapen we ook heerlijk onder een fijn kamelenhaar-gevuld dekbed.
Zwanie Doornewaard Zwanie Doornewaard uit Doornspijk schreef op 29 juni 2021 om 15:19
Sinds kort nieuwe bodems en matrassen, super goede info van een zeer gedreven adviceuse gehad, konden goed proefliggen.
Ook de bezorging was heel goed en op alle vragen antwoord gehad, kortom de producten van ' tussen de wol ' zijn zeer zeker een aanrader
Klarine Klarine uit Rouveen schreef op 25 mei 2021 om 18:23
Het is heerlijk slapen โ€˜tussen de wolโ€™! ๐Ÿ™‚
Intussen slaap ik er een paar maanden tussen en het bevalt prima, goede service ook. Kortom: een aanrader!
Corrie Corrie uit Staphorst schreef op 22 mei 2021 om 14:27
Ik heb sinds enkele maanden een nieuw bed omdat ik op een nieuwe plek ben gaan wonen. Tussen de wol was niet bekend bij mij maar mijn schoonzusje bracht me op het idee. Samen met mijn zus en haar gingen we kijken,voelen en proberen bij een super gedreven adviseuse, die wist waar ze over praat! Ik heb een heel erg fijn bed en raad het iedereen aan...bel Bertine Hofman wanneer je een nieuw bed nodig hebt en de prijs/kwaliteit verhouding is om lekker bij weg te dromen en je wilt niet anders meer!!! Wacht dus niet te lang om je slapeloze nachten om te zetten in rusten tussen de wol.
Paulien Paulien schreef op 15 mei 2021 om 21:44
Hoi Bertine,
Nog super bedankt voor je goede advies bij het uitzoeken van het bed en het proefliggen. Je bent enorm klantvriendelijk en we zien uit naar ons nieuwe bed...
Jenny Brakke Jenny Brakke uit Staphorst schreef op 14 mei 2021 om 09:21
Slaap sinds een paar maanden op een compleet nieuw bed.
het bevalt me prima .Vooral de nieuwe lattenbodem en het
heerlijke dekbed wat zo lekker om je heen valt.
Slaap al jaren op en tussen de wol en aan het iedereen aanraden.
Hennie van Dijk Hennie van Dijk uit Staphorst schreef op 12 mei 2021 om 21:20
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe matras van alpa. Heb de afgelopen jaren veel gedoe gehad met een nieuw bed, maar lijk nu eindelijk het goede matras gevonden te hebben. Goede service ook. Een aanrader!
Anja Anja uit Rouveen schreef op 11 mei 2021 om 20:52
Voor onze dochter de wollen dekens aangeschaft en we zijn er heel tevreden over. Bijna elke morgen horen we: het is zo fijn in mijn holletje!
Dorien Dorien uit Oldebroek schreef op 27 april 2021 om 12:08
Wederom zijn we fijn geholpen door Bertine, snelle reactie als je een vraag hebt en ook een snelle levering van het dekbed voor onze dochter.
Bedankt!!
Anneke Anneke uit Punthorst schreef op 12 april 2021 om 14:42
We slapen sinds kort tussen de wol....en het bevalt ons erg goed ! We kregen een uitstekende uitleg van Bertine over verschillende dekbedden en konden het zelfs even ervaren bij haar thuis. We hebben gekozen voor een 4 seizoenen kamelenhaar dekbed en een wollen onderdeken en kregen de 2 kussens cadeau. Bertine nogmaals bedankt voor de goede service en het advies wat je ons gaf!
jentje veijer jentje veijer uit Staphorst schreef op 5 april 2021 om 13:45
Wij hebben nieuwe matrassen en bodems gekocht via Bertine! We dachten dat onze 'oude' matrassen aan vervanging toe waren, na wat klachten na een nachtje slapen! Bertine gebeld, en ze is dezelfde dag nog langs geweest en heeft gekeken.. zo bleek het niet aan de matrassen te liggen maar aan de lattenbodem. Ook heeft ze even naar het matras van onze zoon gekeken.. aangezien deze altijd liever op ons bed sliep dan op zijn eigen.. ๐Ÿ™‚ Nu bleek dat dit matras gewoon super hard was, en dus niet echt comfortabel. Dus de keuze gemaakt om onze matrassen door te geven aan de kids, en zelf nieuwe aangeschaft. Nu slapen wij dus ook tussen de wol, en tot nu toe hebben we allemaal weer heerlijk geslapen. en nog een voordeeltje totaal geen last van koude voeten meer.. ๐Ÿ˜‰
Elma Elma uit Moerkapelle schreef op 2 april 2021 om 22:56
Wij waren op zoek naar een nieuw dekbed en via goede berichten kwamen we terecht bij Bertine. Zij heeft ons goed geadviseerd en we hebben gekozen voor het kamelenharen vier seizoenendekbed en de wollen topper. Tot onze verrassing kregen we er twee kussens bij. We zijn zeer tevreden met onze aankoop en het deskundige advies van Bertine.
Wilma Wilma uit Punthorst schreef op 26 maart 2021 om 18:46
We hebben voor onze zus een compleet bed gekocht bij alpa bedden.
We zijn zeer tevreden mijn zusje slaapt er fijn op .
Je kreeg goed advies en een snelle reactie als je een vraag had.
Dus een echte aanrader.
Bedankt ook namens mijn zusje Jentje
Nelly Nelly uit Staphorst schreef op 25 maart 2021 om 19:50
Wij hebben een compleet bed aangeschaft voor onze peuter. Goed uitgebreid advies van Bertine gekregen. We hebben eerder ook producten aangeschaft via Bertine en zijn hier erg tevreden over. En ook onze peuter slaapt heerlijk tussen de wol!
Wilna Wilna uit Oldebroek schreef op 24 maart 2021 om 20:22
Heerlijk relax slapen op een Alpa matras. Je komt goed uitgerust je bed uit.
Heb er even over nagedacht, maar absoluut geen spijt van me keuze! Zeker een aanrader, om een alpa matras aan te schaffen.
Ook de contacten met Bertine-slaapadvies verliepen goed en voorspoedig.
Een aanrader voor mensen, die opzoek zijn voor een goed matras.
Karin en Dennis Karin en Dennis uit Zwolle schreef op 23 maart 2021 om 21:58
Onze boxsspring was versleten en daarom moesten wij opzoek naar een nieuw bed. Via via zijn we bij 'tussen de wol' gekomen. Afspraak gemaakt en direct verkocht. Goed verhaal, snelle levering en inderdaad zoals anderen ook al schreven slapen wij nu ook tussen de wol. Lekker warm en toch niet te warm. Top!
Van der Weerd Van der Weerd uit Kampen schreef op 8 februari 2021 om 21:07
Onlangs waren wij op zoek naar een nieuw (goed) bed, omdat ons oude bed volledig versleten was.
Via Facebook kwamen we uit bij Bertine Hofman, zij heeft ons zeer deskundig geadviseerd tijdens een fijn bezoek bij ons thuis. Ze had op alle vragen een duidelijk antwoord en ze kon ons goed informeren over het hoe, wat en waarom een bed goed is.

Dankzij haar advies en bemiddeling zijn wij nu de trotse eigenaren van een Alpa-bed met instelbare bodem en fantastische matrassen.
Zowel Alpa-bedden als Bertine Hofman-slaapadvies en haar bedrijf Tussen de wol met heerlijk zachte stoffen om tussen te slapen zijn een enorme aanrader voor iedereen die opzoek is naar een echt goed bed voor een extra uitgeruste slaap.
Warm aanbevolen.
Familie van der Weerd
Gertrude Gertrude schreef op 2 februari 2021 om 18:51
Onlangs een bed gekocht. We zijn erg te spreken over positieve insteek van Bertine tijdens de aankoop. We zijn tot op heden erg tevreden over het bed. Voor ons een betere keus dan het traagschuim dat we tot voor kort hadden.
In het begin even wennen aan de wolgeur, maar we slapen goed. Comfortabel warm. Prettige ondersteuning zowel voor zijslaper als rugslaper. Gewoon goed tevreden en wat ons betreft een aanrader voor andere bedzoekers.
Trijnke Trijnke uit Elburg schreef op 4 januari 2021 om 22:43
Onze matrassen hadden na 10 jaar een behoorlijke kuil gekregen. En daar was mijn rug niet zo blij mee! In de familie waren er al meerderen erg tevreden over het slapen tussen de wol en de kwaliteit van de matrassen. Voor ons voldoende aanleiding om Bertine eens thuis uit te nodigen. Bertine heeft eerst ons oude bed bekeken en vervolgens goed uitgelegd wat de verschillen zijn met de producten die zij verkoopt. Na een uitgebreide uitleg en 'voel' sessie hebben we de keuze gemaakt om echt te gaan slapen tussen de wol en nieuwe matrassen te kopen. We sparen nog even verder voor de lattenbodem..
Direct de 1e nacht lag het matras al heerlijk. Ik merk dat ik beter doorslaap. En: ik word zonder rugpijn en zonder stijve spieren wakker. Nadeel: ik wil m'n bed niet meer uit.
Aan mijn kussen moet ik nog wel even wennen, gelukkig is het gemakkelijk om het kussen wat harder of zachter te maken, dus daar experimenteer ik nog even mee verder. De onderdeken ligt ook heerlijk zacht en de warmte van het dekbed bevalt goed. Al met al zijn wij erg tevreden!
Klaasje Klaasje uit Staphorst schreef op 31 december 2020 om 21:18
Wij zijn hartelijk ontvangen door Bertine met een kop koffie/thee. Zij heeft haar producten laten zien en onze/mijn vragen beantwoord.
Het resulteerde in de aankoop van een wollen dekbek. Inmiddels slaap ik er al een poosje onder en ben er blij mee.
Groetjes
Francisca Francisca uit Hoogeveen schreef op 29 december 2020 om 19:07
Hoi Bertine,
Nu ik een tijdje tussen de wol slaap ( wollen onderdeken en de cashmere bovendeken) kan ik eindelijk een eerlijke beoordeling geven.
Na drie jaar niet in slaap kunnen komen door het woelen en geen dekens op mijn onderbenen te kunnen verdragen , met gevolg altijd benen boven de dekens en vaak wakker worden met rugpijn door kou op de rug , slaap ik nu heerlijk met jawel de benen onder de dekens !
Het kriebelende gevoel in de benen is zo goed als weg en kom nou goed in slaap , het nadeel van zoโ€™n deken is dat het zo lekker zacht is dat je je bed niet uit wilt.
Mijn man slaapt onder het merinodekbed en word niet meer bezweet wakker.
Zowel de dekens als het dekbed is niet te warm en niet te koud maar echt heerlijk behaaglijk.
We hebben in tijden niet zo heerlijk geslapen !
Ik wilde jou ook nog even extra bedanken voor de goede uitleg en advies zonder een verkooppraatje te geven .
Echt een hele goede service dat je het zelfs kwam brengen terwijl je het heel erg druk had en dat je later nog even contact op nam om te vragen hoe het beviel , dus dikke pluim want zulke service kom je nog maar zeer zelden tegen!
Voor mij nooit meer wat anders dan tussen de wol!
Bertine dank je wel
Heide Heide uit Staphorst schreef op 29 december 2020 om 17:04
Wij zijn zeer tevreden over de informatie snelle service van Alpa.
Het meedenken afspraken nakomen
Hebben matrassen dekbed merino onderdeken en kussens en lattenbodem aan geschaft.
Bent u op zoek naar een nieuwe bed matras dekbed of iets? Twijfel niet vraagt Alpa om advies.
Jenny Lankman Jenny Lankman uit Doornspijk schreef op 23 december 2020 om 06:48
Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!
w.jansen w.jansen uit dordrecht schreef op 22 december 2020 om 20:38
wij hebben zeer goede ervaring met Bertine Hofman,deskundig advies zonder opdringen.komt afspraken na,is beschikbaar voor vragen die nog tebinnen schieten,matras en lattenbodem liggen perfect,geen rugpijn bij het opstaan.tussen de wol is absoluut een aanrader,niet te warm,of te koud.veel succes met Alpa tussen de wol.
Elly Smienk Elly Smienk uit Nunspeet schreef op 15 december 2020 om 22:27
Na 4 ledikanten verder en jaren pijnlijk liggen en slecht slapen hebben we contact gezocht met Bertine. Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt werden wij hartelijk ontvangen bij Bertine thuis.
Bertine gaf eerst uitleg over het product wat ze verkocht. Daarna mochten we even proefliggen. Wanneer je dit te kort vindt, geeft Bertine je ook de gelegenheid om een nachtje te komen proef liggen.
Ik merkte gelijk toen ik op het matras ging liggen, dit ligt goed.
Jan was eerst sceptisch en had zoiets van dat had je met het vorige bed ook. We hebben het bed gekocht met elektrische lattenbodem.
Een onderdeken van schapen wol en een dekbed van kamelenhaar.
We zijn ontzettend blij met de aankoop van ons bed. Ik lig heerlijk warm, niet te warm, in mijn bed. Ik heb geen pijn meer in mijn voeten heupen en schouders. Weet echt niet wat mij overkomt na jaren pijn gehad te hebben.
Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en de levering van de producten.
Een nadeel van een Alpa bed is..dat je er 'smorgens zo moeilijk uitkomt, want het ligt zooooo lekker.๐Ÿ˜
Elly Pul Elly Pul uit Doornspijk schreef op 30 november 2020 om 18:38
Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe bed met elektrische lattenbodems. Heel handig met de 'split'wollen onderdeken en het hoeslaken met split.
We hebben een afspraak bij Bertine gemaakt, om even te kunnen proef liggen. We zijn zeer tevreden over de goede uitleg en levering van de producten! Echte aanrader voor hรฉรฉrlijk slapen tussen de wol!!!
Henriรซt Veijer Henriรซt Veijer uit Staphorst schreef op 12 november 2020 om 14:32
Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen .
Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker .
Zeker aan te raden โ˜บ๏ธ
Tiny van Dijk Tiny van Dijk uit Kampen schreef op 11 november 2020 om 13:42
Het ene dekbed is de andere niet en de ene wol is de andere niet. Dat heb ik gemerkt sinds ik een Merino wollen dekbed heb aangeschaft. Heerlijk, zacht en soepel om je heen vallend. Echt een aanrader! Daarbij komt de hoge mate van betrouwbaarheid en de super goede serviceverlening.
Een goede keus : Alpha met Alpa.
Corrie Stam Corrie Stam uit Valburg schreef op 27 oktober 2020 om 20:47
Sinds eind september slapen we helemaal tussen de wol. Een nieuw mooi houten bed, matrassen, onderdekens en 2 persoons hoeslakens met split voor de beweegbare lattenbodems, ideaal! Geen last meer van de extra ruimte tussen de matrassen omdat deze goed aansluiten aan elkaar. Goede en persoonlijke voorlichting bij ons thuis. Goede service, zeker aan te raden!
Grietje Mulder Grietje Mulder uit Staphorst schreef op 19 oktober 2020 om 21:47
Kindermatrasje aangeschaft. Super kwaliteit! Erg tevreden, ook over de service en het snel reageren en meedenken.
Henriรซt Van Steenis Henriรซt Van Steenis uit Genemuiden schreef op 19 oktober 2020 om 12:56
Zeer tevreden over de aankoop van de wollen onderdeken en deken voor ons dochtertje. Zij heeft erg last van eczeem en sliep voorheen onrustig. Maar nu tussen de wol gaat dit stukken beter! Wij zullen hier zeker weer terug komen!
Bert Bosman Bert Bosman uit Kampen schreef op 17 oktober 2020 om 19:11
Sinds kort een Alpa bed. Mijn rug speelde me parten. De klachten zijn nu verholpen. De latttenbodem kan zo worden aangepast dat de rug zo goed mogelijk ondersteund wordt. Ik ben erachter gekomen dat een rugprobleem vaak een bedprobleem is. Wat Ria is opgevallen is dat ik niet meer snurk. Ze moet nu maar raden of ik slaap of nog wakker ben. Om tussen de wol te slapen is een uitkomst. Echt een aanrader.
Alie schra Alie schra uit Staphorst schreef op 17 oktober 2020 om 16:07
Ik raad dit product aan. Ik heb een onderdeken, een merino dekbed en een kussen. Het slaapt zo heerlijk, ik ben er heel blij mee. Ik heb geen last meer van mijn spieren. Goede kwaliteit en service, ik raad dit echt aan.
Roelien Lalkens Roelien Lalkens uit Staphorst schreef op 30 september 2020 om 03:55
Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk!
Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen.
En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. ๐Ÿ™‚
Brenda Kroneman Brenda Kroneman uit Overberg schreef op 9 september 2020 om 11:23
goede service! komen afspraken na!
goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...
Trijnie Bosman Trijnie Bosman uit Oud-Alblas schreef op 2 september 2020 om 09:09
wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er hรฉรฉrlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.
Henriรซt van der Sluis-Talen Henriรซt van der Sluis-Talen uit Staphorst schreef op 25 augustus 2020 om 08:38
Een compleet junior set gekocht, goede service!
Anneke Dunnink Anneke Dunnink uit Rouveen schreef op 20 augustus 2020 om 07:30
Sinds een maand een bodem en matras van tussen de wol, wat een super fijn product! Rugklachten zijn sterk verminderd. Absolute aanrader!
Annegreet Petersen Annegreet Petersen uit Hattem schreef op 8 augustus 2020 om 12:51
Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten.
Pluspunten :
-kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten
De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!
Jenneke Timmerman Jenneke Timmerman uit Staphorst schreef op 8 juli 2020 om 10:12
Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!

Een aantal weken geleden hebben wij ook nieuwe bodems en de matrassen bij โ€˜Tussen de Wolโ€™ gekocht. Na 30 jaar slapen op...

Geplaatst door Irma Post op Donderdag 22 april 2021

Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!

Geplaatst door Jenny Lankman op Woensdag 23 december 2020

Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen . Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker . Zeker aan te raden โ˜บ๏ธ

Geplaatst door Henriet Veijer op Donderdag 12 november 2020

Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk! Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen. En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. ๐Ÿ™‚

Geplaatst door Roelien Lalkens op Woensdag 30 september 2020

goede service! komen afspraken na! goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...

Geplaatst door Brenda Kroneman op Woensdag 9 september 2020

wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er hรฉรฉrlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.

Geplaatst door Trijnie Bosman op Woensdag 2 september 2020

Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten. Pluspunten : -kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!

Geplaatst door Annegreet Petersen op Zaterdag 8 augustus 2020

Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!

Geplaatst door Jenneke Timmerman op Woensdag 8 juli 2020