Home > Recensies

Wat vinden onze klanten van onze producten?

laat uw review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
57 berichten.
Klaasje Overeem Klaasje Overeem uit Staphorst heeft geschreven op 9 juni 2022 om 19:16
We slapen nu zo'n 6 weken op onze nieuwe matrassen en lattenbodems. Dit bevalt echt prima! Ook het dekbed is echt heel fijn! Echt een aanrader!
Arend en Alie Steenbergen Arend en Alie Steenbergen uit Staphorst heeft geschreven op 28 april 2022 om 13:40
Na een tip van onze dochter over bedden van tussendewol hebben we er lattenbodems en Matrassen gekocht. We kregen een goed advies en service. Slapen er nu ongeveer 4 maand op en het bevalt ons uitstekend.
Mulder Mulder uit Staphorst heeft geschreven op 25 april 2022 om 21:33
Voor mijn 19e verjaardag een lattenbodem en matras gekregen. Ben hier erg tevreden mee. De service was erg goed, bij vragen kon je altijd bij Bertine terecht. Ik kan het iedereen aanbevelen. 😀
Tiny Bakker Tiny Bakker uit Urk heeft geschreven op 25 april 2022 om 19:54
Omdat we eerder al zo fijn en deskundig geholpen waren bij de aankoop van onze wollen dekbed en onderdeken zijn we weer naar Bertine gegaan toen we een bedombouw nodig hadden ondertussen is alles tot volle tevredenheid geleverd en zijn we er heel blij mee
top Bertine
A. Vrijburg A. Vrijburg uit Hattem heeft geschreven op 9 januari 2022 om 20:16
Vorig jaar (2021) hebben we twee (vaste) lattenbodems, twee wollen hoofdkussens en een bedombouw Malmo gekocht bij Tussen de Wol. Sinds april, toen we de de producten ontvingen, slapen we hier heel goed op. Onze rug- zij- en schouderklachten zijn gelukkig een heel stuk minder erg geworden. Dankzij deskundig advies van Bertine hebben wij de juiste keuze kunnen maken. We zijn ook erg blij met het flexibele schoudergedeelte van de lattenbodem. Daarnaast ziet de bedombouw er supermooi uit; hier waren we al heel lang naar op zoek en we vonden deze bij Tussen de Wol! De wollen hoofdkussens liggen ook heerlijk. Gelukkig heb ik geen nekklachten meer. Ook na levering van onze producten konden we nog met vragen bij Bertine terecht, ze had alle tijd. Bertine, bedankt voor je vriendelijke en deskundige service!
Fam. Mooiweer Fam. Mooiweer heeft geschreven op 14 december 2021 om 11:24
Zo'n 1,5 week liggen we nu tussen de wol, echt een aanrader! Zowel de matrassen en lattenbodem als het dekbed, de onderdeken en kussens zijn van zeer goede kwaliteit.
J.H. van Dijk J.H. van Dijk uit Kampen heeft geschreven op 9 december 2021 om 21:55
Deze week weer het merinowollen winterdekbed op bed gelegd. Wat een heerlijke comfortabele warmte!. Ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop. Ik raad velen aan mijn voorbeeld te volgen. U zult er spijt van krijgen dat u dit gevoel zo lang hebt gemist.
Tiny van Dijk, Kampen
H H uit Doornspijk heeft geschreven op 26 oktober 2021 om 18:38
Een aantal weken geleden nieuwe elektrische bedbodems en matrassen gekocht .Liggen prima. Bed textiel is van goede kwaliteit. Prima service.
Henk en Janny.
gerritjan83@hotmail.com gerritjan83@hotmail.com uit ijsselmuiden heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 17:24
wij slapen al een tijdje onder de wol bevalt ons heel goed wij hebben nu ook de hoeslakens aangeschaft en die bevallen ons ook prima
Edwin Edwin uit Zwolle heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 14:37
Geweldige producten, slaap er zelf al 25 jaar onder. Nu 1 gekocht voor onze zoon. Hij is ook tevreden

Een aantal weken geleden hebben wij ook nieuwe bodems en de matrassen bij ‘Tussen de Wol’ gekocht. Na 30 jaar slapen op...

Geplaatst door Irma Post op Donderdag 22 april 2021

Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!

Geplaatst door Jenny Lankman op Woensdag 23 december 2020

Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen . Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker . Zeker aan te raden ☺️

Geplaatst door Henriet Veijer op Donderdag 12 november 2020

Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk! Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen. En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. 🙂

Geplaatst door Roelien Lalkens op Woensdag 30 september 2020

goede service! komen afspraken na! goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...

Geplaatst door Brenda Kroneman op Woensdag 9 september 2020

wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er héérlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.

Geplaatst door Trijnie Bosman op Woensdag 2 september 2020

Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten. Pluspunten : -kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!

Geplaatst door Annegreet Petersen op Zaterdag 8 augustus 2020

Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!

Geplaatst door Jenneke Timmerman op Woensdag 8 juli 2020