Home > Recensies

Wat vinden onze klanten van onze producten?

 

Reviews via Facebook:

raadt aanGeverifieerde
Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen . Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker . Zeker aan te raden ☺️
Henriet Veijer
Henriet Veijer
2020-11-12
raadt aanGeverifieerde
Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk! Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen. En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. 🙂
Roelien Lalkens
Roelien Lalkens
2020-09-30
raadt aanGeverifieerde
goede service! komen afspraken na! goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...
Brenda Kroneman
Brenda Kroneman
2020-09-09
raadt aanGeverifieerde
wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er héérlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.
Trijnie Bosman
Trijnie Bosman
2020-09-02
raadt aanGeverifieerde
Een compleet junior set gekocht, goede service!
Henriët van der Sluis-Talen
Henriët van der Sluis-Talen
2020-08-25
raadt aanGeverifieerde
Sinds een maand een bodem en matras van tussen de wol, wat een super fijn product! Rugklachten zijn sterk verminderd. Absolute aanrader!
Anneke Dunnink
Anneke Dunnink
2020-08-20
raadt aanGeverifieerde
Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten. Pluspunten : -kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!
Annegreet Petersen
Annegreet Petersen
2020-08-08
raadt aanGeverifieerde
Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!
Jenneke Timmerman
Jenneke Timmerman
2020-07-08

Reviews via deze website:

laat uw review achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
6 berichten.
Tiny van Dijk Tiny van Dijk uit Kampen heeft geschreven op 11 november 2020 om 13:42:
Het ene dekbed is de andere niet en de ene wol is de andere niet. Dat heb ik gemerkt sinds ik een Merino wollen dekbed heb aangeschaft. Heerlijk, zacht en soepel om je heen vallend. Echt een aanrader! Daarbij komt de hoge mate van betrouwbaarheid en de super goede serviceverlening. Een goede keus : Alpha met Alpa.
Corrie Stam Corrie Stam uit Valburg heeft geschreven op 27 oktober 2020 om 20:47:
Sinds eind september slapen we helemaal tussen de wol. Een nieuw mooi houten bed, matrassen, onderdekens en 2 persoons hoeslakens met split voor de beweegbare lattenbodems, ideaal! Geen last meer van de extra ruimte tussen de matrassen omdat deze goed aansluiten aan elkaar. Goede en persoonlijke voorlichting bij ons thuis. Goede service, zeker aan te raden!
Grietje Mulder Grietje Mulder uit Staphorst heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 21:47:
Kindermatrasje aangeschaft. Super kwaliteit! Erg tevreden, ook over de service en het snel reageren en meedenken.
Henriët Van Steenis Henriët Van Steenis uit Genemuiden heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 12:56:
Zeer tevreden over de aankoop van de wollen onderdeken en deken voor ons dochtertje. Zij heeft erg last van eczeem en sliep voorheen onrustig. Maar nu tussen de wol gaat dit stukken beter! Wij zullen hier zeker weer terug komen!
Bert Bosman Bert Bosman uit Kampen heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 19:11:
Sinds kort een Alpa bed. Mijn rug speelde me parten. De klachten zijn nu verholpen. De latttenbodem kan zo worden aangepast dat de rug zo goed mogelijk ondersteund wordt. Ik ben erachter gekomen dat een rugprobleem vaak een bedprobleem is. Wat Ria is opgevallen is dat ik niet meer snurk. Ze moet nu maar raden of ik slaap of nog wakker ben. Om tussen de wol te slapen is een uitkomst. Echt een aanrader.
Alie schra Alie schra uit Staphorst heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 16:07:
Raad dit product aan Heb een onderdeken plus een hoofdkussen Slaap heerlijk Wollen dekbed besteld Goede kwaliteit en service Raad dit echt aan