Home > Recensiesย 

Wat vinden onze klanten van onze producten?

laat uw review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
61 berichten.
Klaasje Klaasje uit Staphorst heeft geschreven op 31 december 2020 om 21:18
Wij zijn hartelijk ontvangen door Bertine met een kop koffie/thee. Zij heeft haar producten laten zien en onze/mijn vragen beantwoord.
Het resulteerde in de aankoop van een wollen dekbek. Inmiddels slaap ik er al een poosje onder en ben er blij mee.
Groetjes
Francisca Francisca uit Hoogeveen heeft geschreven op 29 december 2020 om 19:07
Hoi Bertine,
Nu ik een tijdje tussen de wol slaap ( wollen onderdeken en de cashmere bovendeken) kan ik eindelijk een eerlijke beoordeling geven.
Na drie jaar niet in slaap kunnen komen door het woelen en geen dekens op mijn onderbenen te kunnen verdragen , met gevolg altijd benen boven de dekens en vaak wakker worden met rugpijn door kou op de rug , slaap ik nu heerlijk met jawel de benen onder de dekens !
Het kriebelende gevoel in de benen is zo goed als weg en kom nou goed in slaap , het nadeel van zoโ€™n deken is dat het zo lekker zacht is dat je je bed niet uit wilt.
Mijn man slaapt onder het merinodekbed en word niet meer bezweet wakker.
Zowel de dekens als het dekbed is niet te warm en niet te koud maar echt heerlijk behaaglijk.
We hebben in tijden niet zo heerlijk geslapen !
Ik wilde jou ook nog even extra bedanken voor de goede uitleg en advies zonder een verkooppraatje te geven .
Echt een hele goede service dat je het zelfs kwam brengen terwijl je het heel erg druk had en dat je later nog even contact op nam om te vragen hoe het beviel , dus dikke pluim want zulke service kom je nog maar zeer zelden tegen!
Voor mij nooit meer wat anders dan tussen de wol!
Bertine dank je wel
Heide Heide uit Staphorst heeft geschreven op 29 december 2020 om 17:04
Wij zijn zeer tevreden over de informatie snelle service van Alpa.
Het meedenken afspraken nakomen
Hebben matrassen dekbed merino onderdeken en kussens en lattenbodem aan geschaft.
Bent u op zoek naar een nieuwe bed matras dekbed of iets? Twijfel niet vraagt Alpa om advies.
Jenny Lankman Jenny Lankman uit Doornspijk heeft geschreven op 23 december 2020 om 06:48
Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!
w.jansen w.jansen uit dordrecht heeft geschreven op 22 december 2020 om 20:38
wij hebben zeer goede ervaring met Bertine Hofman,deskundig advies zonder opdringen.komt afspraken na,is beschikbaar voor vragen die nog tebinnen schieten,matras en lattenbodem liggen perfect,geen rugpijn bij het opstaan.tussen de wol is absoluut een aanrader,niet te warm,of te koud.veel succes met Alpa tussen de wol.
Elly Smienk Elly Smienk uit Nunspeet heeft geschreven op 15 december 2020 om 22:27
Na 4 ledikanten verder en jaren pijnlijk liggen en slecht slapen hebben we contact gezocht met Bertine. Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt werden wij hartelijk ontvangen bij Bertine thuis.
Bertine gaf eerst uitleg over het product wat ze verkocht. Daarna mochten we even proefliggen. Wanneer je dit te kort vindt, geeft Bertine je ook de gelegenheid om een nachtje te komen proef liggen.
Ik merkte gelijk toen ik op het matras ging liggen, dit ligt goed.
Jan was eerst sceptisch en had zoiets van dat had je met het vorige bed ook. We hebben het bed gekocht met elektrische lattenbodem.
Een onderdeken van schapen wol en een dekbed van kamelenhaar.
We zijn ontzettend blij met de aankoop van ons bed. Ik lig heerlijk warm, niet te warm, in mijn bed. Ik heb geen pijn meer in mijn voeten heupen en schouders. Weet echt niet wat mij overkomt na jaren pijn gehad te hebben.
Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en de levering van de producten.
Een nadeel van een Alpa bed is..dat je er 'smorgens zo moeilijk uitkomt, want het ligt zooooo lekker.๐Ÿ˜
Elly Pul Elly Pul uit Doornspijk heeft geschreven op 30 november 2020 om 18:38
Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe bed met elektrische lattenbodems. Heel handig met de 'split'wollen onderdeken en het hoeslaken met split.
We hebben een afspraak bij Bertine gemaakt, om even te kunnen proef liggen. We zijn zeer tevreden over de goede uitleg en levering van de producten! Echte aanrader voor hรฉรฉrlijk slapen tussen de wol!!!
Henriรซt Veijer Henriรซt Veijer uit Staphorst heeft geschreven op 12 november 2020 om 14:32
Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen .
Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker .
Zeker aan te raden โ˜บ๏ธ
Tiny van Dijk Tiny van Dijk uit Kampen heeft geschreven op 11 november 2020 om 13:42
Het ene dekbed is de andere niet en de ene wol is de andere niet. Dat heb ik gemerkt sinds ik een Merino wollen dekbed heb aangeschaft. Heerlijk, zacht en soepel om je heen vallend. Echt een aanrader! Daarbij komt de hoge mate van betrouwbaarheid en de super goede serviceverlening.
Een goede keus : Alpha met Alpa.
Corrie Stam Corrie Stam uit Valburg heeft geschreven op 27 oktober 2020 om 20:47
Sinds eind september slapen we helemaal tussen de wol. Een nieuw mooi houten bed, matrassen, onderdekens en 2 persoons hoeslakens met split voor de beweegbare lattenbodems, ideaal! Geen last meer van de extra ruimte tussen de matrassen omdat deze goed aansluiten aan elkaar. Goede en persoonlijke voorlichting bij ons thuis. Goede service, zeker aan te raden!

Een aantal weken geleden hebben wij ook nieuwe bodems en de matrassen bij โ€˜Tussen de Wolโ€™ gekocht. Na 30 jaar slapen op...

Geplaatst door Irma Post op Donderdag 22 april 2021

Al geruime tijd sliepen we "Onder de Wol en Tussen de Wol", maar sinds kort slapen we ook "Op de Wol ". Wat wil je nog meer! Het slaapt heerlijk. We hebben er ooit voor gekozen om vanwege het vele zweten te kiezen voor deze producten en het helpt echt. Nu hebben we ook nieuwe lattenbodems gekocht. De kwaliteit is geweldig, evenals het comfort. En een leuke bijkomstigheid: we waren 40 jaar getrouwd en mochten als jubileum geschenk een dekbedovertrek uitzoeken. Wat een leuke verrassing. Trouwens ....die overtrekken kunnen we ook aanbevelen. Dat het kwaliteit is, dat voel je gewoon. We zijn erg blij met onze "Tussen de Wol" materialen. En last , but not least: vriendelijkheid en service siert de "verkopers". Veel succes verder en bedankt!!

Geplaatst door Jenny Lankman op Woensdag 23 december 2020

Lang getwijfeld als een alpa bed wel iets voor ons is, toch de stap genomen . Wat een heerlijk bed , ik heb het niet meer koud, en mijn man wordt niet zweterig wakker . Zeker aan te raden โ˜บ๏ธ

Geplaatst door Henriet Veijer op Donderdag 12 november 2020

Sinds kort slaap ik op een hoofdkussen van Tussen de Wol. En Wat slaapt Het heerlijk! Niet meer vechten met een kussen voor de juiste houding s nachts of s morgens scheef wakker worden, maar gewoon goed Liggen. En een super leuk contactmoment gehad met Bertine! toen ze t kussen bracht want ik had m gewonnen. ๐Ÿ™‚

Geplaatst door Roelien Lalkens op Woensdag 30 september 2020

goede service! komen afspraken na! goed materiaal! onze dochter slaapt er heerlijk onder...

Geplaatst door Brenda Kroneman op Woensdag 9 september 2020

wij hebben de dekens voor onze dochter gekocht en ze slaapt er hรฉรฉrlijk onder. niet zweterig wakker worden en nooit koud. Ik ben er blij mee.

Geplaatst door Trijnie Bosman op Woensdag 2 september 2020

Voor onze dochter geslaagd voor Alpa producten. Pluspunten : -kwaliteit, -compleet assortiment, -gemaakt van natuurlijke producten De service van de verkoopster Bertine vinden we erg prettig. Aan te raden!

Geplaatst door Annegreet Petersen op Zaterdag 8 augustus 2020

Een compleet junior set van Alpa gekocht voor onze zoon. Goede service, snelle levering en vooral een superfijn bed! Wij zijn er blij mee!

Geplaatst door Jenneke Timmerman op Woensdag 8 juli 2020